Nature Assalamualaikum ...Salam Kaizen!!! Selamat Datang ke Blog Perkongsian Maklumat ke arah Pendidikan Digital - Yu.CM Kaizen

🎯🎯TEKNIK MENJAWAB BERFOKUS KBAT SEJARAH TINGKATAN 5 KUMPULAN POTENSI DAN HARAPAN

 


Penceramah : Pn. Nimarni Binti Baharom, JU Sejarah Negeri Melaka | SMK Tan Sri Haji Abdul Aziz Tapa, Jasin

 Assalamualaikum semua dan selamat sejahtera....

Petang jumaat  4 Nov 2022 yang lepas telah berlansungnya...Program di atas anjuran Panitia Sejarah & Unit Kurikulum SMKTHAM.

Program ini diadakan bagi memberi pendedahan dan perkongsian bagi membantu persediaan murid-murid menghadapi Percubaan SPM 2022 melalui  teknik menjawab berfokus kepada soalan KBAT Sejarah.

Terima kasih kepada anak-anak yang hadir dan turut sama dalam perkongsian hebat JU Sejarah Negeri Melaka, Cikgu Nimarni. Semoga kamu semua dapat mempertingkatkan lagi pencapaian dalam Peperiksaan Percubaan SPM 2022 yang berbaki seminggu sahaja lagi. 

Terima kasih juga pada anak-anak yang hadir seramai 80 orang. Ada yang senarai namanya ada ...tetapi tidak hadir..kami telah gantikan dengan murid-murid yang bersedia untuk hadir bila dimaklumkan pada tghari jumaat tu.. Alhamdulillah tercapai objektif untuk membantu anak-anak menjawab soalan KBAT...apabila cikgu kenalpasti murid yang kurang bercakap juga boleh menjawab dengan baik di khalayak ramai... cikgu kira kamu mendapat kekuatan dari kefahaman konsep dan teknik yang disampaikan berkesan dalam membantu kamu.Tahniah...anak-anak...

c


Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Previous Post Next Post