Nature Assalamualaikum ...Salam Kaizen!!! Selamat Datang ke Blog Perkongsian Maklumat ke arah Pendidikan Digital - Yu.CM Kaizen

Sehelai kertas yang di dalamnya penuh dengan pengorbanan.


 nature by CMKAIZEN


Syukur...Nampak ianya hanya sehelai kertas yang nipis dan berwarna warni namun di dalamnya penuh dengan pengorbanan masa dan tenaga. Insya Allah.... Sijil Digital ini mampu membakar semangat CM dan rakan-rakan guru untuk terus memberikan yang terbaik dalam dunia pendidikan digital. 

Pengorbanan mendalami ilmu-ilmu digital ni...amat memerlukan sokongan daripada semua pihak terutamanya keluarga. Semoga rakan-rakan Youtuber Pendidikan dan Blogger Pendidikan terus bersemangat dalam meneruskan perjuangan dalam meningkatkan keupayaan mendepani arus dunia pendidikan digital. 

Berdepan pandemik Covid-19, lebih 25,000 video pendidikan telah berjaya diterbitkan bersama team AYU untuk kegunaan anak didik kesayangan dalam Pengajaran Dan Pembelajaran Di Rumah (PdPR).

Terima kasih semua atas sokongan semua ... semoga pahala buatmu pejuang dan pemikir kami.. Yu Suffi Yusuf, Yu Zully Rahimie..dan rakan-rakan pelaksana kami---- rakan-rakan presenter..rakan-rakan Panitia Sejarah... dan semua Mentor , KP AYU dan semua yang terlibat....

Semoga kita terus diberikan kekuatan untuk membimbing lebih ramai guru mendalami ilmu berkaitan pendidikan digital. Sendirian kita biasa, bersama jadi luar biasa!

Terima kasih!

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Previous Post Next Post